"Reurei" eieren en kunst in Haarlo

 

Op zaterdag 24 maart en zondag 25 maart 2018 wordt voor de 25ste keer de Achterhoekse Paaseierenbeurs Reurei georganiseerd in de sfeervolle zalen van café-restaurant Prinsen te Haarlo.

 

 

Reurei” de Paaseierenmarkt van de Achterhoek, een beurs waar prachtige eieren, Paas folklore, een sfeervolle zaal en Achterhoekse gastvrijheid zorgen voor een pracht evenement.

 

Dit jaar is er naast de eierenbeurs ook aandacht voor kunst

 

De Ei-kunstenaars zullen hun mooiste werken tonen aan het publiek. Zij laten u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken. Honderden eieren gekleurd, beschildert en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met zelf hardende klei en geen een het zelfde.

 

 

Niet alleen kan worden genoten van de fraaie handenarbeid, maar natuurlijk kunt u ook de trotse eigenaar worden van zo’n prachtig versierd ei.

De enorme variatie aan technieken die door de deelnemers gebruikt worden maken het bezoeken van Reurei meer dan de moeite waard.

 

Naast de vele eieren prachtige kunst onder andere schilderijen, Tiffany, keramiek en sieraden

 

Kom op zaterdag 24 maart en Palmzondag 25 maart 2018 naar Haarlo, voor de prachtige eieren, mooie kunst of gewoon voor de gezelligheid.

 

Foto’s Reurei Haarlo 2014

 

(klik op de poster om deze te downloaden)